Ταινίες

Βίβα γλυκειά μου Κατερίνα 1987 του Κώστα Παπαπέτρου

Η ταινία Βίβα γλυκειά μου Κατερίνα 1987 αναφέρεται στην ιστορία μιας κοπέλας που μεταμφιέζεται σε άντρα και πιάνει δουλειά σε μια μεγάλη εταιρεία. Ο αυστηρός διευθυντής της όμως θα καταλάβει την αλήθεια, όμως θα την προσλάβει καθώς έχει τα προσόντα για τη θέση. Όμως τα πράγματα δεν εξελλίσονται καλά καθώς μια άλλη γυναίκα θα κάνει την εμφάνισή της και θα της δυσκολέψει τη ζωή. Όμορφη και εκρηκτική θα της δημιουργήσει προβλήματα και έτσι ο διευθυντής της θα βρεθεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Εκρηκτική και σέξυ η μία και η γλυκειά πρωταγωνίστρια η άλλη. Μια κωμωδία διάρκειας 66 λεπτών σε σενάριο Κώστα Παπαπέτρου και σκηνοθεσία Βαγγέλη Φουρνιστάκη.

Βίβα γλυκειά μου Κατερίνα 1987 ηθοποιοί:

  • Νίκος Γαλανός
  • Καίτη Φίνου
  • Δημήτρης Φραγκιόγλου
  • Κώστας Τσάκωνας
  • Καρολίνα Τυρταίου

Το καστ της ταινίας συμπληρώνουν οι Βιβή Μπάρμπη, Μαίρη Θηβαίου, Γιάννα Σαββίδου, Ερρίκος Άννινος ενώ την μουσική σύνθεση την έχει ο Σάκης Τσιλίκης.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!