Ταινίες

Επιτάφιος για εχθρούς και φίλους 1966

Επιτάφιος για εχθρούς και φίλους 1966 του Βασίλη Βασιλικού είναι μια ταινία για τον πόλεμο του 1945 όπου γίνονταν ανακρίσεις και φυλακίσεις.

Παράλληλα μια Γερμανίδα που είναι κατατρομαγμένη από αυτό το καθεστώς καλείτε σε ένα μέρος. Το μέρος αυτό υπάγεται σε ιεραρχία ενός Αμερικανού που είναι πρώην μέλος των ες-ες. Στην παρουσία της ανακρίνουν τον άντρα της ώστε να αποσπάσουν πληροφορίες. Η ταινία είναι περιπετειώδης και διαρκεί μια ώρα και τριάντα λεπτά. Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Jiri Sequens και ο σεναριογράφος ο κύριος Βασίλης Βασιλικός.

Επιτάφιος για εχθρούς και φίλους 1966 ηθοποιοί

  • Νικόλαος Κούρκουλος
  • Emily Reuer

Ο Κούρκουλος για μια ακόμη φορά παίζει έναν υπέροχο ρόλο. Φυσικά και οι άλλοι ηθοποιοί αν και δεν καταφέραμε να καταλάβουμε πως ονομάζονται για να τους συμπληρώσουμε. Αν ξέρετε παραπάνω για αυτή την ταινία παρακαλούμε σχολιάστε παρακάτω για να συμπληρώσουμε ότι παραπάνω υπάρχει.

Μια ταινία ακόμα στα προτεινόμενα μας είναι και η Εμείς τα μπατιράκια 1963 του Χρήστου Κυριακόπουλου.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!