Ταινίες

Απτά θρανία στα μπουζούκια 1989 του Γεωργίου Μυλωνά

Απτά θρανία στα μπουζούκια 1989 είναι μια δασκάλα που είναι σε κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να το αποφύγει.

Στο δρόμο της ζωής της εμφανίζετε ένας πτυχιούχος επιστάτης και με την βοήθεια του την ψήνει να πάει σε ένα μαγαζί της νύχτας. Η ταινία είναι κωμική και διαρκεί μια ώρα και είκοσι εννιά λεπτά. Ο σκηνοθέτης είναι ο κύριος Γεώργιος Μυλωνάς όπου είναι και παράλληλα σεναριογράφος.

Απτά θρανία στα μπουζούκια 1989 ηθοποιοί

  • Έλενα Τζαβαλιά
  • Μιχάλης Αρσένης
  • Δημήτριος Θειόπουλος
  • Σοφία Ζαννίνου

Οι δασκάλες τότε και σήμερα αν και τρώνε τις ώρες τους να βοηθάνε τα παιδιά που έρχονται σε αυτόν τον άτιμο κόσμο δεν βγάζουν τόσα ώστε να έχουν τα απαραίτητα. Βέβαια δεν είναι τόσο καλό και ηθικό να απαντούν σε προτάσεις που δεν είναι τόσο καλές. Αν είχατε ποτέ μια τέτοια δασκάλα που πέρασε δύσκολα σαν και αυτήν πείτε μας κάτω στα σχόλια.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!