Ταινίες

Θα το πάρεις το κορίτσι 1989 του Γιάννη Σκλάβου

Η ταινία θα το πάρεις το κορίτσι 1989 είναι μια κωμωδία που αναφέρεται σε δύο αδέλφια που ψάχνουν αυτόν που τους ατίμασε και άφησε έγκυο την αδελφή τους. Τα δύο αδέλφια που κατάγονται από την Κρήτη, αποφασίζουν να δράσουν για να αποκαταστήσουν το όνομα και την αδελφή τους. Όμως η αδελφή τους δεν τους δίνει μια σαφή απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας. Αντιθέτως τους δίνει πέντε διαφορετικά ονόματα και αυτό περιπλέκει την κατάσταση. Ταυτόχρονα όμως ο ένας από τα δύο αδέλφια έχει και ένα ακόμα πρόβλημα. Μια παλιά βεντέτα που τον κυνηγάει.

Θα το πάρεις το κορίτσι 1989 ηθοποιοί:

  • Σωτήρης Μουστάκας
  • Κατερίνα Ιωαννίδου
  • Κώστας Μακέδος

καθώς και άλλοι ηθοποιοί. Η ταινία θα το πάρεις το κορίτσι 1989 είναι μια κωμωδία που σκηνοθετεί ο Κώστας Μπακοδήμος σε σενάριο του Γιάννη Σκλάβου. Έχει συνολική διάρκεια 1 ώρα και 13 λεπτά.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!