Ταινίες

Θα σε κάνω βασίλισσα 1964 του Αλέκου Σακελλάριου

Η ταινία θα σε κάνω βασίλισσα 1964 αφηγείται την ιστορία ενός πετυχημένου επιχειρηματία μεν, αποτυχημένου συζύγου δε καθώς είναι τσιγκούνης και φιλοχρήματος.

Προσπαθεί να μαζέψει από παντού χρήματα με αποτέλεσμα να απογοητεύει και να στεναχωρεί συνεχώς την γυναίκα του. Η κατάσταση για την όμορφη σύζυγο φτάνει στο απροχώρητο. Όταν εκείνος πουλάει το αμάξι της που ήταν για εκείνη μια έξοδος διαφυγής και διασκέδασης.

Όμως η άφιξη του θείου της γυναίκας του από την Αμερική περιπλέκει τα πράγματα μιας και εκείνος γνωρίζει ότι η ανηψιά του έχει χηρέψει. Έτσι αναγκάζεται να παριστάνει τον ένοικο για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια και χάσει την χρηματική βοήθεια που τους στέλνει. Όταν η ανηψιά αναγκαστεί να ομολογήσει την αλήθεια στο θείο της αποφασίζουν να του δώσουν ένα μάθημα για να γιατρέψουν την τσιγκουνιά του.

Θα σε κάνω βασίλισσα 1964 ηθοποιοί:

  • Θανάσης Βέγγος
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Νίκη Λινάρδου
  • Γιώργος Μούτσιος

και πολλοί άλλοι ηθοποιοί. Η ταινία θα σε κάνω βασίλισσα 1964 είναι μια κωμωδία. Που διαρκεί 1 ώρα και 31 λεπτά με την υπογραφή του Αλέκου Σακελλάριου σε σενάριο και σκηνοθεσία.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!