Ταινίες

Κρουαζιέρα στη Ρόδο 1960 του Γιάννη Δαλιανίδη

Η ταινία Κρουαζιέρα στη Ρόδο 1960 εκτυλίσεται σε ένα ξενοδοχείο όπου ο ρεσεψιονίστ θα αφηγηθεί τις ιστορίες τριών από τους ενοίκους δωματίων. Ο κάθε ένοικος έχει τη δική του ιστορία. Στο πρώτο δωμάτιο μένει η μάνα με την κόρη της. Καθώς έχουν χάσει την περιουσία τους τις ψάχνει ένα πλούσιο γαμπρό. Το δεύτερο δωμάτιο έχει ένας άνδρας ο οποίος έχει χρεοκοπήσει. Έτσι ψάχνει την πλούσια νύφη που θα του λύσει τα οικονομικά προβλήματα. Μια χήρα εφοπλιστή η οποία αναζητά σύντροφο για να διώξει τη μοναξιά της μένει στο τρίτο δωμάτιο. Έτσι οι ιστορίες των τριών ενοίκων θα μπλεχτούν μεταξύ τους χωρίς όμως να έχουν αυτό που θέλανε καθώς η ζωή έχει αποφασίσει άλλη τροπή.  Η ταινία είναι κωμωδία που διαρκεί 90 λεπτά σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη.

Κρουαζιέρα στη Ρόδο 1960 ηθοποιοί:

  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Σταύρος Ξενίδης
  • Κώστας Κακκαβάς
  • Ντίνα Τριάντη

Στην ταινία παίζουν ακόμα οι Βούλα Χαριλάου, Ντόρα Κωστίδου, Βαγγέλης Πλοιός, Μιράντα Μυράτ, Κούλης Στόλιγκας, Αγνή Βλάχου, Κώστας Μεντής, Λίνα Κρασσά, Γιάννης Νικολαΐδης, Αθηνά Παππά, Χρήστος Γεωργίου, Μαριέτα Κουτσοπούλου, Αλίκη Ηλιοπούλου. Τραγουδάει η Μαίρη Λίντα με το Μανώλη Χιώτη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ακόμα ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη Αρέσω και κυκλοφορώ 1986.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!