Ταινίες

Οι αριθμημένοι 1998 του Τάσου Ψαρρά

Οι αριθμημένοι 1998 του Τάσου Ψαρρά για τους θαυμαστές ταινιών του hacking και άλλων μικροαπατεωνιών που λίγο πολύ γίνονται στην πραγματικότητα.

Ο hacker δουλεύει σαν ειδικός υπολογιστών και διορθώνει λογισμικά και ότι άλλο χρειάζονται οι πελάτες του. Τον κάλεσε ένας πλούσιος που κατά την εποχή εκείνη είχε εκατομμύρια δραχμές στην κατοχή του. Αν και του έφτιαξε τον υπολογιστή είπε να εισβάλει στο σπίτι του. Μπήκε παραβιάζοντας τους συναγερμούς αλλά την πάτησε γιατί ο πλούσιος ήταν εκεί. Κατάφερε να βγάλει από την μέση τον πλούσιο και μετά από αυτό ξεκινάει το παιχνίδι του. Ψάχνει να βρει τρόπο να σπάσει τον κωδικό του υπολογιστή του για να μπει στην τράπεζα. Και το καταφέρνει και αρχίζει να μεταφέρει λεφτά και να πλαστογραφεί την υπογραφή του πλούσιου. Δεν σκέφτηκε όμως ότι δεν έπρεπε να κάτσει για πολύ καιρό γιατί κάποιος θα έψαχνε τον εκατομμυριούχο. Έτσι η αδερφή του πλούσιου κάνει τα πάντα για να βρει γιατί εξαφανίστηκε ο αδερφός της.

Οι αριθμημένοι 1998 ηθοποιοί

  • Λάζαρος Γεωργακόπουλος
  • Δήμητρα Χατούπη
  • Παντελής Κοντογιάννης
  • Τάνια Τσανακλίδου
  • Νίκος Σπηλιώτης
  • Θοδωρής Μπογιατζής
  • Κωνσταντίνος Αρζόγλου

Σαν θρίλερ που είναι η ταινία μέσα σε μια ώρα και τριάντα πέντε λεπτά η ζωή του hacker θα καταστραφεί. Η αδερφή του πλούσιου βάζει έναν να παρακολουθεί το σπίτι και τις κινήσεις του hacker. Στο τέλος ο ντετέκτιβ που έβαλε σαν πλεονέκτης θα σκοτώσει τον hacker και την αδερφή του πλούσιου. Φυσικά για να πάρει τα λεφτά και στήνοντας μια πλοκή ώστε να μην τον θεωρήσει κανείς ένοχο. Οι φίλοι μας μερικές φορές είναι πιο επικίνδυνοι και από τους εχθρούς μας. Και σε αυτή την περίπτωση, οι ποιο θανατηφόροι γιατί ο hacker όταν τον βρήκαν δεν είχε σκοπό να κάνει σε κανέναν κακό. Αντιθέτως ήθελε να αλλάξει την ζωή του όπως και άλλοι άνθρωποι αλλά με τελείως λάθος τρόπο. Είναι αυτό που λέμε όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!