Ταινίες

Οι απάχηδες των Αθηνών 1950 του Ηλία Παρασκευά

Οι απάχηδες των Αθηνών 1950 είναι για έναν άνθρωπο που είναι απίθανο στη δουλειά του και πάντα εκτελεί όποια εργασία του βρεθεί με ένα φανταστικό τρόπο.

Η ταινία είναι δραμματική και διαρκεί 77 λεπτά και αξίζει να την παρακολουθήσετε ο σεναριογράφος είναι ο κ Ηλίας Παρασκευάς. Καθώς εκτελεί χρέη ως και σεναριογράφος. Στην ταινία βλέπουμε οτι καθώς έμαθε ότι θα υπάρξει μία πλούσια θα ήταν ευκαιρία να θέση σε λειτουργία ένα από τα σχέδια του ώστε να βγάλει κατιτίς του.

Οι απάχηδες των Αθηνών 1950 ηθοποιοί

  • Δημήτρης Φωτόπουλος
  • Λάμπρος Κωνσταντάρας
  • Άννα Καλουτά

Μία από τις παλιές ταινίες του κινηματογράφου και τηλεόρασης που κυκλοφόρησε το 1950. Και μας δείχνει πώς λειτουργούσαν αρκετοί άνθρωποι με εξαιρέσεις βέβαια εκείνη την εποχή. Μπορείτε να δείτε και το Ο φίλος μου ο Λευτεράκης 1963 του Αλέκου Σακελλαρίου ως προτεινόμενο από εμάς.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!