Ταινίες

Ο νέος μου μπαμπάς 2005 της Βίκυς Χασάνδρα

Η ταινία ο νέος μου μπαμπάς 2005 αναφέρεται σε μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να ασχοληθεί με την επιχείρησή της χωρίς την προοπτική να ερωτευτεί ξανά. Όμως η κόρη της έχει διαφορετική άποψη για το θέμα αυτό. Έτσι θα ξεκινήσει μια αναζήτηση μέσω διαδικτύου για να βρει ένα σύντροφο για τη μητέρα της και να την κάνει να αναθεωρήσει τις απόψεις της περί έρωτα. Η ταινία είναι μια κωμωδία διάρκειας 45 λεπτών σε σενάριο Βίκυς Χασάνδρα και σκηνοθετεί ο Δημήτρης Παναγιωτάτος.

Ο νέος μου μπαμπάς 2005 ηθοποιοί:

  • Σάκης Μπουλάς
  • Δήμητρα Χατούπη
  • Δήμητρα Κοντού
  • Νίκος Σταθόπουλος
  • Άρτεμις Ορφανίδου
  • Χαρά Καμενίδου
  • Αλέξης Λεονταρίτης

Η ταινία παρότι κωμωδία θίγει το θέμα των ανθρώπινων σχέσεων καθώς και το πως το διαδίκτυο έχει εισβάλει στη ζωή μας και έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής. Αλλά και την ανάγκη για την αναζήτηση της οικογενειακής ζεστασιάς όταν ο ένας γονέας έφυγε ή πέθανε. Βέβαια μερικές φορές μπορεί να διαταράξει την σχέση μεταξύ παιδιών και γονέων μια τέτοια αλλαγή.

Η ζωή χωρίς μπαμπά και μαμά

Η ζωή είναι πολύ δύσκολη για αρκετούς που δεν γνώρισαν ή έχασαν σε μικρή ηλικία τους γονείς τους. Τέτοια δυστυχία δεν περιγράφετε με λόγια αλλά μπορούμε να δούμε το πόσο μπορεί να αλλάξει η ζωή ενός ανθρώπου με μια τέτοια απώλεια. Κάποιοι περνάνε την ζωή τους σκεπτόμενοι ότι θα ήταν πολύ καλύτερα να είχαν ακόμα και έναν γονέα να τους πει “μπράβο” στα κατορθώματα τους. Και άλλοι αποτυχαίνουν και δεν ενδιαφέρονται για την ίδια τους την σωματική κατάσταση. Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν τους σταμάτησε αυτή η αναποδιά και έγιναν μεγάλοι και τρανοί.

Ο γονιός παίζει μεγάλο ρόλο για το πως θα μορφωθεί και αντιδράσει το παιδί στην κοινωνία που θα μεγαλώσει. Υπάρχουν και δημόσιες υπηρεσίες όπως και κοινωνικοί λειτουργοί που έχουν βοηθήσει στην όσο ποιο γίνετε σωστή ανάθρεψη αυτών των αθώων ψυχών. Όλοι μας ότι και να τύχη στην ζωή μας προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε βρίσκοντας διάφορους τρόπους.

 

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!