Ταινίες

Μερικοί το προτιμούν κρύο 1962 του Γιάννη Δαλιανίδη

Στην ταινία μερικοί το προτιμούν κρύο 1962 θα δούμε την ιστορία ενός νεαρού ο οποίος για να παντρευτεί θα πρέπει πρώτα να αποκαταστήσει τις αδελφές του. Καθώς τα αδέλφια της κοπέλας του τον πιέζουν να παντρευτούν θα πρέπει να βρει τρόπο να παντρέψει τις δικές του αδελφές. Και πρώτα την μεγαλύτερη καθώς έχει τα χρονάκια της και φοβάται ότι θα μείνει στο ράφι. Έτσι θα ξεκινήσει να την προξενεύει με διάφορους γνωστούς και φίλους. Δεν γνωρίζει όμως ότι εκείνη αγαπάει κάποιον ο οποίος έχει και αυτός μια αδελφή που πρέπει να αποκαταστήσει πρώτα. Η ταινία είναι μιούζικαλ διαρκεί 95′ και το σενάριο και τη σκηνοθεσία την υπογράφει ο Γιάννης Δαλιανίδης.

Μερικοί το προτιμούν κρύο 1962 ηθοποιοί:

  • Ντίνος Ηλιόπουλος
  • Ρένα Βλαχοπούλου
  • Μάρθα Καραγιάννη
  • Ζωή Λάσκαρη
  • Χλόη Λιάσκου
  • Γιάννης Βογιατζής
  • Βαγγέλης Βουλγαρίδης
  • Κώστας Βουτσάς

Επίσης συμμετέχουν οι ηθοποιοί Τζόλη Γαρμπή, Κώστας Δούκας, Νικήτας Πλατής, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Περικλής Χριστοφορίδης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Βίκτωρ Παγουλάτος, Αλέκος Τζανετάκος, Έφη Καραϊσκάκη, Γιώργος Γρηγορίου, Δημήτρης Μπισλάνης, Δημήτρης Ντάρλας, Χριστόφορος Νάκας, Αντώνης Πλυντζανόπουλος. Οι χορογραφίες είναι του Φώτη Μεταξόπουλου και η μουσική εκτέλεση του Μανώλη Χιώτη. Τραγουδά φυσικά η Ρένα Βλαχοπούλου. Στη συνέχεια της ταινίας θα δούμε μετά από ένα σωρό περιπέτειες να φθάνει η ώρα να αρραβωνιάσει τη μεγαλύτερη αδελφή του. Τότε θα συμβεί το απρόοπτο. Εμφανίζεται η αγαπημένος της και ζητάει επιτέλους σε γάμο τη μεγάλη αδελφή. Και οι δύο μικρότερες αδελφές όμως έχουν βρει τα ταίρια τους. Έτσι δεν θα γίνει ένας αλλά 4 γάμοι και όλοι θα είναι ικανοποιημένοι. Μπορείτε να παρακολουθήσετε επίσης ένα υπέροχο έργο η φόνισσα 1974, μεταφορά του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη.

Ο κύριος Βουτσάς παράλληλα για μια ακόμη φορά που έπαιξε σε ελληνική ταινία ο ρόλος του είναι καταπληκτικός. Στον κάθε ρόλο που έπαιρνε γενικά στην ζωή του είχε μια σημαντική σημασία στο κάθε έργο. Ειδικά στο θέατρο όταν έπαιζε όλοι όσοι τον έβλεπαν είχαν αμέσως το χαμόγελο τους ως πρώτη αντίδραση.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!