Τηλεφωνικός Κατάλογος

Κοτόπουλο Enchiladas

Πείτε γεια στις αγαπημένες μου enchiladas κοτόπουλου όλων των εποχών. ♡

Αυτή η συνταγή κοτόπουλου enchilada ήταν στην πραγματικότητα μια από τις πρώτες δημοσιεύσεις που μοιράστηκα εδώ στο Gimme Some Oven το 2009. Και τώρα, περισσότερο από μια δεκαετία αργότερα, εξακολουθεί να είναι μια από τις συνταγές που φτιάχνω πιο συχνά για δείπνο εδώ στο σπίτι μας — και μια από τις συνταγές που φτιάχνουν πιο συχνά και οι αναγνώστες μας! Χαίρομαι πολύ που συνεχίζετε να το απολαμβάνετε όλοι!

Για όσους από εσάς είστε νέοι σε αυτήν τη συνταγή, αυτές οι enchiladas κοτόπουλου σε στυλ Tex-Mex είναι εύκολο να γίνουν με μια βασική γέμιση από σοταρισμένο κοτόπουλο, πράσινα τσίλι, κρεμμύδια, φασόλια και τριμμένο τυρί. Στη συνέχεια τυλίγονται σε ρολό σύμφωνα με τις τορτίγιες της επιλογής σας είτε από αλεύρι ή καλαμπόκι, ψήνονται μέχρι να λιώσουν και πασπαλίζονται με πολλές φρέσκες επικαλύψεις. Αλλά πρέπει να πω ότι η πραγματική μαγεία αυτής της συνταγής βρίσκεται στη σπιτική κόκκινη σάλτσα enchilada που τα συγκεντρώνει όλα. Αυτή η κόκκινη σάλτσα enchilada απαιτεί μόνο μερικά επιπλέον λεπτά χρόνου προετοιμασίας, αλλά η γεύση που προσθέτει σε αυτές τις enchilada είναι σημαντική. Πολύ καλύτερα από τις κονσέρβες!

Είμαι επίσης μεγάλος θαυμαστής αυτών των σπιτικών enchiladas κοτόπουλου, επειδή είναι εύκολο να προετοιμαστούν (ιδανικά για προετοιμασία γευμάτων), τα υπολείμματα παγώνουν όμορφα (γι’ αυτό συνήθως προχωρώ και φτιάχνω διπλή παρτίδα όσο είμαι σε αυτό) , και είναι επίσης ένα υπέροχο γεύμα για να τα μαζέψετε και να τα φέρετε σε φίλους που μπορεί να χρειάζονται κάποιο άνετο comfort food (άλλος ένας καλός λόγος για να φτιάξετε και να παγώσετε μια δεύτερη παρτίδα ♡). Αυτή η συνταγή μπορεί επίσης εύκολα να προσαρμοστεί ώστε να είναι χωρίς γλουτένη ή να προσαρμοστεί με την επιλογή πρωτεΐνης, φασολιών ή τυριού. Και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε την προετοιμασία γρήγορη και εύκολη, έχω συμπεριλάβει μερικές επιπλέον συντομεύσεις εξοικονόμησης χρόνου παρακάτω.

Κατώτατη γραμμή, αυτές οι enchiladas κοτόπουλου είναι μια από τις συνταγές μου για χρόνια και χρόνια και είναι πάντα επιτυχημένες όταν τις σερβίρουμε σε φίλους και συγγενείς. Αν λοιπόν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα αυτή τη συνταγή, λέω ότι ήρθε η ώρα να φτιάξουμε μερικές enchiladas μαζί!

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!