Προτεινόμενα

greekleech info έκλεισε για πάντα Νέα Οκτωβρίου 2016

Το greekleech info έκλεισε για πάντα με συνοπτικές διαδικασίες κλείνει τις πόρτες του με την μόνη ανακοίνωση των διαχειριστών ότι είναι θύματα hacking .
Πείτε μας κάτω στα σχόλια τι λέτε εσείς γιαυτό ; Μπορεί πράγματι να σταματήσει έναν τόσο δυνατό ελληνικό τρακερ ;

greekleech info έκλεισε για πάντα

Δεν μπόρεσαν οι ιδιοκτήτες να επαναφέρουν την σελίδα μετά από την τελευταία επίθεση hacking που τους έτυχε. Το magico έρχεται δεύτερο σε κατάταξη και παρέχει περισσότερα torrent στους επισκέπτες του. Όμως δεν αφήνουν νέα μέλη να μπουν παρά μόνο 3 μέρες σε κάθε γιορτή. Πιστεύουμε πως είναι καλύτερο να μην αναζητήσετε άλλη σελίδα γιατί δεν υπάρχει. Μπορείτε όμως να κοιτάξετε και την δική μας εδώ παρέχουμε ταινίες προγράμματα και παιχνίδια εντελώς δωρεάν. Με υπομονή και μεράκι βρίσκουμε νόμιμα εταιρίες που παρέχουν χωρίς κόστος και με μια μικρή διαδικασία ότι λαχταράτε.

Δείτε greekleech info facebook ενημέρωση 2016

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!