Τεχνολογία

Εφαρμογές στο Excel μέρος τρίτο εισαγωγή εικόνας

Στις εφαρμογές στο excel μέρος τρίτο θα δούμε κάποιες ακόμα εφαρμογές στο Excel πως μπορούμε να εισάγουμε από τον υπολογιστή μας μια εικόνα.
Αφού επιλέξουμε την εικόνα που θέλουμε να εισάγουμε, πατάμε Εισαγωγή.

Εφόσον έχουμε εισάγει την εικόνα μας, μπορούμε να την επεξεργαστούμε από την γραμμή εργαλείων μας. Είτε διαμορφώνοντας την εστίαση (contrast) ή την φωτεινότητά της (Brightness), είτε να διαμορφώσουμε την εμφάνιση με πλαίσιο ή αντανάκλαση κ.λπ.

Εφαρμογές στο Excel μέρος τρίτο

Μια ακόμα επιλογή, είναι η δημιουργία υπερσυνδέσμου (Hyperlink). Αφού εισάγουμε το κείμενο ή τη λέξη που θέλουμε σε ένα κελί, το επιλέγουμε και πατάμε το εικονίδιο Hyperlink.

Στην παρακάτω εικόνα, βλέπουμε το αποτέλεσμα (εμφανίζει η διαδρομή από όπου έχουμε επιλέξει το αρχείο μας). Φυσικά ο υπερσύνδεσμος μπορεί να είναι οποιαδήποτε τοποθεσία στο διαδίκτυο.

Μπορούμε να εισάγουμε από το εικονίδιο Ω στην εργαλειοθήκη μας, οποιοδήποτε σύμβολο (ειδικούς χαρακτήρες, μαθηματικά σύμβολα, σύμβολα νομισμάτων κ.λπ.),

Από το παράθυρο που θα μας ανοίξει, πέρα από τα βασικά σύμβολα που μας εμφανίζει, μπορούμε από την μπάρα Fonts να επιλέξουμε οποιοδήποτε στυλ μας χρειάζεται.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!