Τρόπος Ζωής

Αν έχετε φίλο μην χάνετε χρόνο παντρευτείτε τον

Αν έχετε φίλο μην χάνετε χρόνο παντρευτείτε τον γιατί οι ανύπαρκτες σχέσεις οδηγούν σε γάμο μεταξύ φίλων όπου είναι το μείον για τους Ιάπωνες σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου λόγω της υπογεννητικότητας.

Αν έχετε φίλο μην χάνετε χρόνο παντρευτείτε τον

Aναμένεται στα επόμενα χρόνια δραματική μείωση του πληθυσμού της.  Το γεγονός αυτό δημιούργησε το νέο φαινόμενο που ονομάστηκε “Kousai zero Nichikou”. Δηλαδή παντρειά χωρίς ραντεβού. Αναμένουμε τα σχόλια σας να μας πείτε όσοι θέλετε για το αν ποτέ έτυχε κάτι με έναν από τους φίλους σας. Δεν χρειάζεται να αναφέρετε ονόματα ή οτιδήποτε άλλο.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 1 reviews
  1. Αν έχετε φίλο μην χάνετε χρόνο παντρευτείτε τον
    Δε το είχα ποτέ σκεφτεί αυτό αλλά είναι πολύ λογικό. Σε ένα γάμο πρέπει να υπάρχει αγάπη ,σεβασμος , πίστη και άλλα ,όπως σε μια καλή φιλία. Στο γάμο με έρωτα τις πιο πολλές φορές αυτά χάνονται. Είναι ποικίλης ύλης η ιστοσελίδα σας! Συγχαρητήρια!
    0

    0

    You have already voted!

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!