Πως να κάνετε εγγραφή στο YouTube

Πως να κάνετε εγγραφή στο YouTube

Πως να κάνετε εγγραφή στο YouTube με τον ποιο σύντομο τρόπο πατάμε στον περιηγητή μας youtube επιλέγουμε τη σελίδα και όταν μπούμε πατάμε σύνδεση.

Θα μεταφερθούμε στη σελίδα σύνδεσης.
Εάν ήδη διαθέτουμε λογαριασμό στο gmail.com, εισάγουμε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης και πατάμε Σύνδεση.

Εάν δεν διαθέτουμε λογαριασμό, επιλέγουμε το κουτάκι με την ένδειξη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας. Και θα μας ανοίξει το παρακάτω παράθυρο.
Συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και επιλέγουμε το κουτάκι με την ένδειξη «Συμφωνώ με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Google». Συστήνετε να διαβάσετε αυτούς τους όρους πριν συνεχίσετε

Πως να κάνετε εγγραφή στο YouTube

Μόλις ολοκληρώσετε το βήμα αυτό, θα μεταφερθείτε στη σελίδα σύνδεσης και αφού συμπληρώστε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης. Επιλέξτε την σύνδεση και στο αμέσως επόμενο παράθυρο επόμενο βήμα.

Θα μεταφερθείτε στη σελίδα που εικονίζεται παρακάτω και θα επιλέξετε την ένδειξη με το βέλος Επιστροφή στο YouTube

Θα μεταφερθείτε αυτομάτως στην προσωπική σας σελίδα YouTube.

About The Author

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Related posts

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.