Προτεινόμενα

Greek Team cc Έπεσε και Έκλεισε με απόφαση Πρωτοδικείου

Το greek team cc έκλεισε για τους πελάτες κινητής τηλεφωνίας Wind ύστερα από απόφαση του Πρωτοδικείου και πιθανότατα οι υπόλοιποι πάροχοι να ακολουθήσουν. Και συμμορφωθούν με την παραπάνω απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης. Έτυχε ένας πελάτης της wind να αναζητήσει την σελίδα τους στο google ψάχνοντας για browse, login, index, register και έπεσε πάνω στην συγκεκριμένη φραγή. Τους πήρε τηλέφωνο και του είπαν για την εν λόγο απόφαση. Το greek team cc είχε παρελθόν με την ελληνική νομοθεσία και είχε αλλάξει όνομα. Παλιότερα το λέγανε mytog και ήταν γνωστό για τα πολλά torrent και ειδικά για τις movies που είχε.

Greek Team cc

Προς το παρόν η πρόσβαση στην σελίδα τους γίνετε μόνο με τους παρόχους που έμειναν. Μπορείτε όμως να αλλάξετε τους DNS του υπολογιστή σας με αυτούς που έχουμε παρακάτω έτσι ώστε να απαλλαχτείτε από την φραγή.

Αν συνεχίσει το πρόβλημα μπορείτε να προσθέσετε και αυτές τις δύο γραμμές μέσα στο “hosts” που έχουν τα Windows, ως ένα αρχείο που μπορείτε να ρυθμίσετε τις φραγές και αποδοχές συγκεκριμένων ιστοσελίδων.

  1. –αφαιρέθηκε καθώς οι νομικοί φορείς αποφάσισαν ότι διακινούσε πειρατικό περιεχόμενο και έκανε ζημιά σε πολλές εταιρίες, και καθώς εμείς εδώ στα οράματα δεν προτρέπουμε και ούτε θέλουμε την πειρατεία, αφαιρούμε τελείως τον τρόπο αυτό!.

Καθαρίστε το ιστορικό περιήγησης και τα προσωρινά αρχεία περιηγητή και windows και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Λογικά θα μπορείτε να μπείτε στο “γρεεκ τεαμ” που λένε πολλοί. Φυσικά αν το Πρωτοδικείο αποφάσισε ότι όλοι οι έλληνες απαγορεύονται να εισέρχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να παρακάμψετε την απόφαση τους γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν παράνομο. Αν όμως αποφασίσανε μόνο για μερικούς παρόχους σας συστήνουμε να συζητήσετε το θέμα με έναν δικηγόρο πριν κάνετε καμία ενέργεια.

Τα Ελληνικά Οράματα δεν μπορούν να σας δώσουν καμία νομική συμβουλή και πριν προβείτε σε οτιδήποτε καλό είναι να ενημερωθείτε νομικά. Εμείς από την μεριά μας όταν μάθουμε παραπάνω πληροφορίες θα τις προσθέσουμε το συντομότερο δυνατόν σε αυτό το άρθρο. Αν υπάρχει θέμα (νομικό) με την παραπάνω αναφορά του dns και hosts παρακαλούμε να μας ενημερώσετε. Η ανάρτηση έχει ενημερωτικό σκοπό και πάντα προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να μην κατεβάζουν παράνομο υλικό. Σε σελίδες σαν και το greek team cc υπάρχουν και αρχεία που επιτρέπονται να κατεβούν καθώς υπάρχει σχετική άδεια και διάθεση δωρεάν προς το κοινό.

About the author

Konstantinos Moschoutis

Ως ιδιοκτήτης προσπαθώ να διαθέσω στους επισκέπτες όσο ποιο πολλές πληροφορίες μπορούν να βρεθούν γι'αυτό που ψάχνουν. Κάτι που πιστεύω θα πρέπει να κάνει κάθε αρθρογράφος καθώς και να μην δημοσιεύει κάτι που θα χάσει τον χρόνο του ο αναγνώστης. Το κλειδί για μένα πάνω από όλα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς.

Customer Reviews

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
0
0%
    Showing 0 reviews

Αφήστε μια απάντηση

Thanks for submitting your comment!