Λεξικό

female τι σημαινει

Τί σημαίνει “female”? Η λέξη-κλειδί “female” επισημαίνει το θηλυκό φύλο, μια έννοια που αποτελεί βασικό στοιχείο της ανθρώπινης κοινωνίας. Αλλά πέρα από την απλή ορολογία, το “female” αντανακλά τις διάφορες πτυχές και ρόλους που διαδραματίζουν οι γυναίκες στην κοινωνία, καθώς και την πολυπλοκότητα της ταυτότητάς τους.

Ο όρος “female” χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει το βιολογικό φύλο των γυναικών, αναφέροντας στα γονίδια, την αναπαραγωγή και τα σωματικά χαρακτηριστικά που τις διακρίνουν από τους άνδρες. Ωστόσο, η έννοια του “female” επεκτείνεται πέρα ​​από τα βιολογικά πλαίσια.

Στο πλαίσιο της κοινωνίας, οι γυναίκες έχουν παίξει κρίσιμο ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής, όπως η οικογένεια, η εκπαίδευση, η πολιτική, οι επιστήμες, η τέχνη, η οικονομία και άλλοι. Η συμβολή των γυναικών στην κοινωνία είναι πολυσχιδής και αναπόσπαστο μέρος της ανθρώπινης πρόοδου.

Εντούτοις, η έννοια του “female” δεν περιορίζεται μόνο στο φύλο. Από την άποψη της γυναικείας ταυτότητας, η λέξη αναδεικνύει τη δύναμη, τον εκφραστικό πλούτο και την κοινωνική πάλη που χαρακτηρίζει τις γυναίκες. Οι γυναίκες έχουν αγωνιστεί για την ισότητα των φύλων, την κατάργηση των διακρί

Ερμηνεία της λέξης female στα ελληνικά

Αν και η λέξη “female” είναι δανεισμένη από την αγγλική γλώσσα, έχει βρει τη θέση της και στην ελληνική γλώσσα. Κατανοώντας την έννοια και τη χρήση αυτής της λέξης μπορεί να είναι ενδιαφέρον για πολλούς. Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε την ερμηνεία της λέξης “female” στα ελληνικά.

Η λέξη “female” αναφέρεται στο φύλο των θηλυκών οργανισμών. Στα ελληνικά, η αντίστοιχη λέξη είναι “θηλυκός” ή “γυναίκα”. Χρησιμοποιείται για να περιγράψει το φυσικό χαρακτηριστικό ενός οργανισμού που ανήκει στο γυναικείο φύλο. Σε περίπτωση ανθρώπων, η λέξη “female” αναφέρεται στις γυναίκες.

female τι σημαινει

Η λέξη “female” χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει το φύλο των ζώων, όπως για παράδειγμα των θηλαστικών. Όταν μιλάμε για το “female” στα ελληνικά, αναφερόμαστε στο θηλυκό είδος ενός οργανισμού.

Επιπλέον, η λέξη “female” μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να περιγράψει μια γυναίκα που έχει φτάσει στην ενήλικη ηλικία. Σε αυτήν την περίπτωση, η λέξη “female” χρησιμοποιείται σε μια πιο επίσημη ή τεχνική προσέγγιση.

Γενικά, η λέξη “female” αποτελεί έναν τρόπο να αναφερθούμε στο θηλυκό φύλο, είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε ζώα. Στα ελληνικά,

Ορισμός του όρου female και η ελληνική απόδοσή του

Άρθρο:

Όταν ακούμε τη λέξη “female”, ποιες σκέψεις μας έρχονται στο μυαλό; Μήπως σκεφτόμαστε την ισχυρή και ανεξάρτητη γυναίκα; Ή ίσως φανταζόμαστε τη θηλυκή γοητεία και την ευαισθησία που συχνά συνδέεται με αυτήν την έννοια. Ο όρος “female” αναφέρεται στη γυναίκα, στη θηλυκή μορφή της ανθρώπινης φύσης.

Η ελληνική απόδοση του όρου “female” είναι “θηλυκό”. Αυτή η λέξη εκφράζει μια πληθώρα σημασιών και χαρακτηριστικών που συνδέονται με τη γυναικεία φύση. Το “θηλυκό” αντιπροσωπεύει την ομορφιά, τη γοητεία, τον εσωτερικό κόσμο και τη δύναμη που διακρίνει τις γυναίκες.

Όμως, το θηλυκό δεν περιορίζεται μόνο στο φύλο. Πρόκειται για έναν όρο που μπορεί να περιγράψει και τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και τις αξίες που σχετίζονται με το θηλυκό φύλο. Είναι μια έννοια που ενσωματώνει την ευαισθησία, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την ικανότητα να φροντίζουμε ο ένας τον άλλο.

Στη σύγχρονη εποχή, η αναγνώριση και η ανάδειξη της γυναικείας παρουσίας και δυναμικής έχει αποκτήσει μεγάλη σημασία. Ο όρος “θηλυκό” συμβολίζει την πρόοδο, την ισότητα και την ενσωμάτωση των γυναικών σε κάθε κοινωνικό πεδί

Σημασία και περιγραφή της λέξης female

female τι σημαινει

Όταν σκεφτόμαστε τη λέξη “female”, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση. Αποτελεί μία ενδιαφέρουσα λέξη που εκφράζει την ταυτότητα και το ρόλο των γυναικών στην κοινωνία.

Η λέξη “female” πηγάζει από τον αρχαίο ελληνικό όρο “θῆλυς”, που συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει το θηλυκό φύλο στον ανθρώπινο κόσμο και σε άλλα είδη. Είναι η λέξη-κλειδί που ενώνει γυναίκες από διάφορες κουλτούρες, εθνικότητες και ηλικίες.

Η λέξη “female” δεν περιορίζεται μόνο στη φυσική υπόσταση. Αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την ευαισθησία, την επιμονή και την έμπνευση που έχουν οι γυναίκες. Είναι μία λέξη που φέρνει στο προσκήνιο την πολυπλοκότητα και την ποικιλομορφία της γυναικείας εμπειρίας.

Η θηλυκότητα διαδραματίζει βασικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής, από την οικογένεια και τις σχέσεις μέχρι την επαγγελματική ζωή και την πολιτική. Οι γυναίκες φέρουν μία ιδιαίτερη προσέγγιση και συμβάλλουν στην ενίσχυση της κοινωνίας.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε την αξία και την προσφορά των γυναικών σε όλους τους τομείς. Η διαφορετικότητά τους μας εμπνέει και μας οδηγεί σε νέες προοπτικές. Είναι σημαντικό να προωθού

Εξήγηση του όρου female και η μετάφρασή του στα ελληνικά

Άρθρο:

Πόσο καλά γνωρίζετε τον όρο “female” και πώς αποδίδεται στα ελληνικά; Ας αναλύσουμε αυτόν τον όρο και να δούμε ποια είναι η σημασία του σε διεθνές επίπεδο καθώς και πώς μεταφράζεται στην ελληνική γλώσσα.

Ο όρος “female” χρησιμοποιείται για να περιγράψει το θηλυκό φύλο σε αντίθεση με το αρσενικό φύλο, το οποίο περιγράφεται ως “male”. Στον κοινό λόγο, η λέξη “female” συνήθως αναφέρεται σε γυναίκες και κορίτσια. Ωστόσο, ακούμε επίσης τον όρο να χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, όπως στη βιολογία, όπου αναφέρεται στα θηλυκά ζώα.

Όσον αφορά τη μετάφραση του όρου “female” στα ελληνικά, χρησιμοποιούμε τη λέξη “θηλυκός”. Αυτή η μετάφραση αποδίδει τη σημασία του όρου με ακρίβεια, δείχνοντας τη σχέση μεταξύ του “female” και του θηλυκού φύλου.

Σκεφτείτε για λίγο τη σημασία αυτού του όρου. Πόσο συχνά τον συναντάμε στην καθημερινή μας ζωή; Αναφερόμαστε σε γυναίκες που ανήκουν στην κοινότητά μας, σε μητέρες, κόρες, παραγωγούς, επιστήμονες, ηγέτες και πολλές άλλες γυναίκες που καθημερινά επηρεάζουν τον κόσμο μας.

Έτσι, όταν ακούμε τον όρο “female”, ας θυμόμαστε όχι μόνο τη λέξη αλλά και τη δύναμη και την επίδρασ

Λεξική ανάλυση της λέξης female στην ελληνική γλώσσα

Όταν συζητάμε για τον όρο “female” στην ελληνική γλώσσα, αναδύεται μια πολυπλοκότητα που αξίζει να διερευνήσουμε. Η λέξη “female”, που προέρχεται από την αγγλική γλώσσα, χρησιμοποιείται ευρέως για να περιγράψει το θηλυκό φύλο. Ωστόσο, υπάρχει μια πιο πλούσια λεξιλογική ανάλυση στην ελληνική γλώσσα.

Στα ελληνικά, η έννοια της θηλυκότητας εκφράζεται μέσω διαφορετικών λέξεων και έννοιών. Για παράδειγμα, η λέξη “θήλυ” αποτελεί το αντίστοιχο όρο για “female” στην ελληνική γλώσσα. Αν και η χρήση της λέξης “θήλυ” δεν είναι τόσο κοινή στον καθημερινό λόγο, αποτελεί μια σημαντική λέξη-κλειδί για να αναδείξουμε την ελληνική συνεισφορά στην έννοια της θηλυκότητας.

Εκτός από τη λέξη “θήλυ”, στα ελληνικά υπάρχουν και άλλες λέξεις που περιγράφουν διάφορες πτυχές της θηλυκότητας. Για παράδειγμα, ο όρος “γυναίκα” αναφέρεται στον ενήλικο θηλυκό άνθρωπο, ενώ η λέξη “κορίτσι” αναφέρεται σε νεαρό θηλυκό άτομο. Αυτές οι λέξεις προσδίδουν περισσότερο βάθος και πλούτο στην ελληνική γλωσσική παράδοση.

Επιπλέον, η λέξη-κλειδί “female” μπορεί να συνδέεται με έννοιες όπως η γονιμότητα, η μητρότητα

Ορισμός του όρου female και η σημασία του στα ελληνικά

Όταν ακούμε τη λέξη “female”, τι σημαίνει για εμάς στην ελληνική γλώσσα; Πέρα από την προφανή αναφορά στο φύλο, ο όρος “female” μπορεί να φέρνει στο νου διάφορες πτυχές και σημασίες. Ας εξερευνήσουμε τον ορισμό και τη συνδυασμένη σημασία του όρου “female” στην ελληνική κουλτούρα.

Απλά και κατανοητά, ο όρος “female” αναφέρεται στο θηλυκό φύλο. Σε γενικότερο πλαίσιο, η λέξη αυτή αναπαριστά τις γυναίκες και τα θηλυκά χαρακτηριστικά που συνδέονται με αυτές. Ωστόσο, ο όρος “female” δεν περιορίζεται μόνο στο βιολογικό φύλο, αλλά επεκτείνεται και σε πολιτισμικές, κοινωνικές και γενικότερες ταυτότητες.

Στην ελληνική κουλτούρα, η έννοια του “female” προορίζεται να περιλαμβάνει τον ρόλο και τη σημασία των γυναικών στην κοινωνία. Οι γυναίκες έχουν παίξει ζωτικό ρόλο στην ιστορία, την πολιτισμική κληρονομιά και την κοινωνία της Ελλάδας. Από τις παλαιές ελληνικές μύθους και την αρχαία ελληνική φιλοσοφία, μέχρι τις σύγχρονες επιτεύξεις σε πολλούς τομείς, οι γυναίκες έχουν συμβάλει στη διαμόρφωση του ελληνικού πολιτισμού.

Πέρα από την ιστορική και πολιτισμική σημασία, η λέξη “female” αποτελεί έναν σημαντικό όρο στα ελληνικά για τη

Ερμηνεία της λέξης female στην ελληνική γλώσσα

Υπότιτλος: Ανακαλύπτοντας την πολυπλοκότητα και την ισχύ του όρου “female”

Είναι λίγο αδιαμφισβήτητο ότι η λέξη “female” είναι γνωστή σε όλους μας. Ωστόσο, πόσο καλά γνωρίζουμε την πραγματική της έννοια, ιδίως στο πλαίσιο της ελληνικής γλώσσας; Ας αναλύσουμε τη λέξη “female” και ας ανακαλύψουμε την πλούσια σημασιολογία που την περιβάλλει.

Στην ελληνική γλώσσα, η λέξη “female” μεταφράζεται ως “θηλυκό”. Αυτή η απλή μετάφραση όμως δεν αποδίδει πλήρως την πολυπλοκότητα του όρου. Το “θηλυκό” δεν είναι απλά μια περιγραφή του φύλου, αλλά αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη κοινότητα, μια δύναμη της φύσης με μοναδική αξία και σημασία.

Η λέξη “female” φέρνει στο νου τη δύναμη της γυναικείας φύσης και την ικανότητα να γεννά και να δημιουργεί ζωή. Είναι η αιώνια και μαγευτική συνενώτρια της ανθρώπινης ύπαρξης. Αντιπροσωπεύει την αγάπη, τη φροντίδα και τη δύναμη να επηρεάζει θετικά τον κόσμο γύρω μας. Είναι η πηγή της ευαισθησίας, της συμπόνιας και της διαύγειας στις σχέσεις μας.

Πέρα από την πνευματική της διάσταση, η λέξη “female” συμβολίζει επίσης την ισότητα, την αυτονομία και τ

Περιγραφή και ανάλυση της λέξης female στα ελληνικά

Όταν ακούμε τη λέξη “female,” πολλοί από εμάς σκεφτόμαστε αμέσως τον όρο για το θηλυκό φύλο. Η λέξη “female” αναφέρεται στις γυναίκες και τα θηλυκά οντότητες γενικά. Ωστόσο, η λέξη αυτή έχει μια πολύ πιο ευρεία σημασία που περιλαμβάνει πτυχές του βιολογικού, κοινωνικού και γλωσσικού πεδίου.

Από βιολογικής άποψης, η λέξη “female” αναφέρεται στο φύλο που παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά της γυναίκας. Στον ανθρώπινο κόσμο, οι γυναίκες διακρίνονται από φυσικά χαρακτηριστικά όπως τα γεννητικά όργανα, ο σχηματισμός του σώματος και οι ορμονικές διαφορές. Αυτά τα χαρακτηριστικά τα καθιστούν ικανά να φέρουν στον κόσμο νέα ζωή και να εκτελούν διάφορους βιολογικούς ρόλους.

Εκτός από τη βιολογική πλευρά, η λέξη “female” έχει και κοινωνικές και γλωσσικές πτυχές. Στην κοινωνία, η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για να περιγράψει το κοινωνικό φύλο μιας γυναίκας, καθώς και τον ρόλο και τη θέση της στην κοινωνία. Σε πολλές πολιτισμικές και κοινωνικές παραδόσεις, οι γυναίκες διαδραματίζουν ξεχωριστούς ρόλους και έχουν επιρροή σε πολλά κοινωνικά και οικογενειακά θέματα.

Γλωσσικά, η λέξη “female” συνήθως χρησιμοποι

Τι σημαίνει female και πώς μεταφράζεται στα ελληνικά

Η λέξη-κλειδί “female” αποτελεί έναν όρο που συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει το φύλο μιας γυναίκας ή ενός θηλυκού οργανισμού. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτή η λέξη και πώς μεταφράζεται στα ελληνικά;

Στην αγγλική γλώσσα, η λέξη “female” χρησιμοποιείται για να περιγράψει το φύλο μιας γυναίκας ή ενός θηλυκού οργανισμού. Είναι η αντίθετη έννοια της λέξης “male”, η οποία αναφέρεται στο φύλο των αρσενικών. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς τομείς, όπως η βιολογία, η ανθρωπολογία και η κοινωνιολογία.

Ωστόσο, στα ελληνικά, δεν υπάρχει μια ακριβής λέξη που να μεταφράζει την “female”. Συνήθως, για να αποδώσουμε τον όρο “female” στα ελληνικά, χρησιμοποιούμε τη λέξη “θηλυκός” ή τη λέξη “γυναίκα”, ανάλογα με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Για παράδειγμα, αν μιλάμε για μια γυναίκα, θα χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “γυναίκα”. Αν όμως μιλάμε για το φύλο ενός οργανισμού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την έννοια του “θηλυκού”.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η μετάφραση μιας λέξης δεν πάντα αποτυπώνει πλήρως την έννοια και το πλαίσιο του αρχικού όρου. Κάθε γλώσσα έ